Aby w pełni korzystać z serwisu ../ należy się zarejestrować.
Można to zrobić
TUTAJ
Zapraszamy na SUMOWA PASJA - Forum sumowe - Forum wędkarskie o sumach
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Translate

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

· Goście: 2

· Użytkownicy:

· Łącznie użytkowników: 2,430

· Najnowszy użytkownik: ejezep

NASZ FANPAGE

Zobacz temat

Drukuj temat
Zweitakter
Panowie Panie i panewki jakim cudem to monstrum jest w stanie skonsumować dwóch ludzi biorąc poprawkę na układ zębów gardłowych?
THT
https://www.msn.c...&ei=13
Do prawdziwej rzeki zagląda się wędką

Jan Brzozowski
Autor tych wypocin jest nie tylko zwykłym dyletantem, jest przede wszystkim leniem, który nie zadał sobie żadnego trudu, żeby rzetelnie napisać artykuł. Takie kwiatki jak ten, że ten sum mógłby zjeść człowieka, albo nawet dwóch, czy stwierdzenie ,że ryba została złowiona na żywca, czyli na haczyk świadczy o całkowitym braku przygotowania do tematu. Tzw dziennikarstwo w wielu przypadkach całkowicie zeszło na psy.
Oczywiście nie zmienia to faktu, że ryba jest pięknym okazem i łowcom należą się wielkie gratulacje.
Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I U

Semi
Masa bzdur w necie teraz. Ciężko jakieś rzetelne informacje znaleźć, nie wiem kto te bzdury pisze. Najgorsze jednak jest to, że ludzie w to wierzą.
Wędkuję ponieważ jestem uzależniony od kontaktów z naturą. G

km73
Semi napisał(aM

Masa bzdur w necie teraz. Ciężko jakieś rzetelne informacje znaleźć, nie wiem kto te bzdury pisze. Najgorsze jednak jest to, że ludzie w to wierzą.

Semi,
Jest dokładnie tak jak napisałeś.
Ludzie głupoty piszą, a inni w nie wierzą...
Ok, zgodzę się z tym, że ten sum połknąłby kaczkę z powierzchni, małego yorka miniaturkę, który się plumkał przy pomoście lub zaginionego kota z Żoliborza, no człowieka! Bez jaj. No chyba, że ogarnął już nas Kingsajz Juliusza Machulskiego...
Pozdrawiam,
Maniek2, km73

Night Hunter

stan2010
Człowieki kochają bajki++.... w KAŻDYM 'temacie'... a, ile mają do powiedzenia, jak NIC nie wiedzą... pismak wziął wierszówkę i to się dla niego liczy
Pozdrawiam I

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.04
16,421,625 unikalne wizyty