Fora partnerskie
Ostatnio dodane fotki
Nasz Banner
Translate
Logowanie
Aktualnie online
NASZ FANPAGE
Zobacz temat
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 29.06.2023 17:07
|
![]() Tetryk III ![]() Miejscowość: Jadów Postów: 6043 Data rejestracji: 21.06.2013 |
Dziś nie mój dzień . Znajomy 10 szt okoni i jeden niewymiarowy szczupak . Ja 0 słownie zero ryb . ![]() Po prostu ćwiczyłem castem z dużymi przynętami . ![]() Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . |
|
|
Jan Brzozowski |
Dodany dnia 30.06.2023 19:02
|
![]() Właściciel strony ![]() Tetryk I ![]() Miejscowość: Kąkolewo-Leszno Postów: 4704 Data rejestracji: 22.06.2013 |
Wczoraj spinningowałem za okoniem. Na większe gumy nie chciały brać, na mikro jigi brały "palczaki" ![]() Życzę wszystkim sumów 2+ pozdrawiam, Tetryk I ![]() |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 08.09.2023 20:43
|
![]() Tetryk III ![]() Miejscowość: Jadów Postów: 6043 Data rejestracji: 21.06.2013 |
Popołudniowy wypad z łódką na starorzecze jeden szczupak ciut ponad wymiar i dwa okonki mniejsze od palca . Pogoda super , ludzi ful się na nockę ustawiło . Szybko się ściemnia trudno było lasem wyjechać . Woda makabrycznie płytka . Płuca dotlenione , sterydy działają . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 26.09.2023 19:48
|
Dziś piękny dzień ale nie na ryby . Jeden szczupak a znajomy kilka okonków . Woda na starorzeczu niska i brudna . Czekamy na ochłodzenie i deszcz. Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 08.10.2023 20:01
|
Pogoda marna , zimno , wiało a my na starorzecze z brzegu . Jeden szczupak wymiarowy , trzy poniżej i kilka okoni . Bardzo dużo wędkarzy jeden odjechał do domu z szczupakiem powyżej 80 cm . Ogólnie super , przypomniały się dawne czasy jak się po krzakach nad Bugiem łaziło ze spinningiem . Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . |
|
|
km73 |
Dodany dnia 09.10.2023 11:21
|
![]() pasjonat ![]() Miejscowość: Warszawa Postów: 1567 Data rejestracji: 10.12.2013 |
Też miałem wczoraj na Żerański wyskoczyć, ale nawet na balkonie łeb urywało. ![]() Ciężko było fajka odpalić. Odpuściłem... Pozdrawiam, Maniek2, km73 Night Hunter |
|
|
Slawomir Tabor |
Dodany dnia 09.10.2023 11:32
|
Jak jechaliśmy nad Bug to bez szans na powodzenie a tu niespodzianka . To lubię w wędkowaniu jest nieprzewidywalne na 100% . Starorzecze jest dużo niżej niż łąki i dużo zasłaniały od wiatru drzewa . Dobrze że wieje to się natleni woda , przydałby się duży deszcz . Myślę że w piątek Narew - Pułtusk jak nie będzie pogody to starorzecze . Teraz na topie woblery Widły i Jaxon holo Karaś 9cm 17g i większe szare ( trzy ostatnie szczupaki ). Bez zacinania nie ma łapania. Życie ucieka szybciej niż duży sum na haku. Najbogatsi ludzie to Ci którzy handlują nadzieją a PZW w szczególności . |
|
Przejdź do forum: |